Altijd een opgeruimd huis met leren haak hangers

Leren haak hangers

Heb je het idee dat je constant bezig bent met het opruimen van troep in huis? Je hebt je nog maar net omgedraaid of er ligt alweer wat op de grond. Iedereen wil natuurlijk genieten van een opgeruimde en geordende woning. Om je te helpen met het organiseren van je woning hebben wij de perfecte tip voor jou: leren haak hangers! Door deze handige hangers blijft alles in de hal en keuken op zijn plek en hoef je niet langer alles van de grond af te rapen. 

Je kapstok voorzien van leren haak hangers

Heb je momenteel kledinghangers in de hal hangen die hun werk niet goed doen? Dan zijn leren haak hangers de oplossing die je zoekt. Veel hangers zijn te glad waardoor jassen na een tijdje op de grond vallen. Heel vervelend, vooral als je graag een opgeruimd huis hebt. Leren haak hangers hebben een unieke vorm die ervoor zorgt dat jassen niet zomaar vallen. De leren band zorgt voor een stevig houvast, en de stalen haak die eraan verbonden zit houdt de jassen goed op zijn plek. De haken zijn gemaakt van sterk staal waardoor ze flinke gewichten aan kunnen. Een haak kan zeker zo’n 8 kilo tillen! 

Leren haak hangers zijn de oplossing voor een opgeruimde keuken!

Ook in de keuken komen leren haak hangers goed van pas. Ze kunnen namelijk fungeren als een keukenrek waar je allerlei gerei aan kwijt kunt. Je kunt bijvoorbeeld spatels en gardes aan de haakjes ophangen. Dit geeft een gezellig en grappig effect aan je keuken. Bovendien heb je het keukengerei zo altijd makkelijk bij de hand. 

Wat de leren haak hangers extra interessant maakt, is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Je hebt de keuze uit stijlvol zwart of bruin, maar ook uit opvallende kleuren zoals oranje of rood. Zo zijn de leren haak hangers niet alleen een perfect middel voor organisatie, maar ook om wat sfeer in de woning aan te brengen!

Leren haak hangers ophangen in huis

Het ophangen van de leren haak hangers heb je binnen een paar minuten voor elkaar. Bevestig de leren lus aan een stevige roede. Als ze op de juiste plek hangen kun je de haakjes erbij pakken. Duw de haakjes door de twee gaten die in de leren lus verwerkt zijn. Zo zit het metalen haakje goed vast en kan deze niet zomaar losschieten. Dat is alles, de leren haak hangers zijn klaar voor gebruik! 

You may also like