GEZOCHT: bi+ redactieleden

Jij hebt een uniek bi+ perspectief op het leven en de wereld. Bi+ Nederland wil je platform zijn.

Voor onze website, social media en alle andere uitingen die we de wereld in gaan gooien de komende jaren hebben we schrijvers, journalisten, beeldredacteuren, eindredacteuren, bloggers, vloggers, podcastmakers, fotografen, videomakers, opiniemakers, wetenschapsredacteuren, beeldbewerkers, factcheckers en social media helden nodig.

Bi+ Nederland bestaat sinds augustus 2019 en de komende jaren zijn cruciaal om ons unieke bi+ geluid te laten horen in beeld, geluid en tekst. Je vindt ons doel en hoe we dat doel willen bereiken hier: http://biplusnederland.nl/bi-nederland-de-stichting/

Heb je zin om in ons redactieteam te zitten met jouw media specialiteit(en), stuur dan een mailtje naar gj@biplusnederland.nl of bereik GJ op facebook via een berichtje, of stuur hem een Whatsapp op 06 445 19 722

Stel je kort voor en laat weten wat je zou kunnen betekenen op welk terrein, of je ervaring hebt en hoeveel tijd je zou kunnen opofferen voor dit soort vrijwilligersklussen. Misschien kun je elke maand een artikel leveren voor de website, of elk kwartaal een video, of lijkt het je te gek om dagelijks een uurtje te instagrammen. Mensen die goed zijn in beeld of heel erg de (internationale) berichtgeving over bi+ onderwerpen volgen zijn extra uitgenodigd voor de bi+ redactie.

Afhankelijk van jouw mogelijkheden gaan we kijken hoe ons redactieteam eruit komt te zien. Maar verwacht veel autonomie, een enthousiaste, mensgerichte en creatieve hoofdredacteur, een Whatsappgroep en ongeveer elke twee maanden een live redactievergadering in Amsterdam of Utrecht.

Laat dus weten waar je interesses, kwaliteiten en/of ervaringen liggen, medio februari willen we de eerste redactievergadering plannen om te kijken wat de mogelijkheden van iedereen zijn en welke onderwerpen en thema’s we op welke manier gaan uitwerken.

PS: Het gaat hier nadrukkelijk om vrijwilligerswerk. Bi+ Nederland is bezig met het verzamelen van fondsen (en het ziet er goed uit), maar vooralsnog kunnen we geen vrijwilligersvergoedingen of mogelijke reiskosten betalen.