Het grote Nederlandse bi+ onderzoek: de Call

Bi+ Nederland gaat het komende anderhalf jaar een groot bi+ onderzoek laten doen. Vandaag (20 mei 2020) zijn de voorwaarden om dat grote Nederlandse bi+ onderzoek te doen (de Call) naar 5 verschillende universiteiten en kenniscentra gestuurd, zodat er geoffreerd kan worden. Lees hieronder het officiële bericht rondom de Call:

Bi+ Nederland gaat een onderzoek naar de ervaringen van bi+ mensen aanbesteden. Het onderzoek bestaat uit een survey en een kwalitatief onderzoek, gericht op ervaringen en behoeften van bi+ mensen in al haar verscheidenheid. Belangrijke onderwerpen zijn hoe bi+ mensen hun seksuele oriëntatie en relatie oriëntatie beleven, hoe ze te maken krijgen met stigma, vooroordelen en de monoseksuele norm, hoe verschillen in gezondheid en welbevinden binnen de bi+ gemeenschap zijn te verklaren en te begrijpen, en welke factoren daarin een rol spelen. Bi+ Nederland verwacht de uiteindelijke resultaten van dit onderzoek eind 2021.

De Call voor het onderzoek is op 20 mei verspreid naar in totaal 5 universiteiten en kenniscentra. Inhoud, omvang, tijdspaden en selectie- en gunningscriteria staan in de Call genoemd.

Heb je interesse in de Call of wil je zelf een een offerte indienen voor de uitvoering van dit onderzoek dan kun je de Call opvragen via monique@biplusnederland.nl

De deadline voor het kenbaar maken van interesse en het stellen van vragen is 29 mei aanstaande en ook dit kan per e-mail naar bovengenoemd e-mailadres.