Organiseer je hal en kapstok met leren haak hangers 

Leren haak hangers

Als je hal helemaal vol ligt met ongeorganiseerde jassen en sjaals en je keukendoeken niet meer fatsoenlijk op te hangen zijn, kun je leren haak hangers gebruiken. Met hangers kun je makkelijk het grote aantal jassen en sjaals overzichtelijk ophangen. En in de keuken kun je er theedoeken en keukengerei aan kwijt. Deze leren haak hangers zijn een handig hulpmiddel om orde te creëren in je woonruimtes.

Geen stapel jassen meer in je hal met leren haak hangers

Word je toch langzamerhand een beetje gek van de grote hoeveelheid jassen die rommelig aan een klein kapstokje hangen of zelfs op de grond liggen? Je kunt eenvoudig een nieuw systeem voor je kapstok maken met leren haak hangers. Dit doe je door eerst een roede te monteren op een plek die jou uitkomt. Wanneer je een mooie houten of metalen roede hebt hangen kun je de haken of kledinghangers uitkiezen die je eraan hangt. Het voordeel van een kapstok met een roede is dat je een combinatie kunt maken van S haken en kledinghangers. De kledinghangers zijn bijvoorbeeld ideaal voor die hele mooie en luxe jas waar je graag lange tijd mee doet. Als je alle jassen op een kledinghanger zou hangen is je kapstok met een paar jassen al vol. Door het gebruik van S haken kun je meerdere jassen en sjaals ophangen. 

Met leren haak hangers kun je kleur toevoegen aan je hal

Leren haak hangers kun je gebruiken voor ieder ophangsysteem in iedere woonruimte. Zo ook in de keuken en kledingkamer of washok. Nu zou je kunnen denken dat het dan eentonig wordt door overal hetzelfde systeem te gebruiken. Maar met leren haak hangers heb je vaak veel keuze in kleur. Door met kleur te variëren per ruimte of zelfs per ophangsysteem of per hanger, kun je verschillende kleuren toevoegen aan je woning. Dit is vooral handig in de hal, waar je kapstok vaak staat, omdat een hal vaak in neutrale kleuren wordt geschilderd.

Minder geluid door leren haak hangers

Het leren gedeelte van leren haak hangers is niet alleen leuk om kleur mee toe te voegen, maar het kan ook voor rust zorgen in gebruik van je kapstok. Het leer van een hanger maakt namelijk minder of zelfs geen lawaai als deze langs een metalen roede beweegt. Een metalen haak op een metalen roede maakt daarentegen vaak wel een naar geluid.

You may also like